In deze tutorial leer je een project aan te maken.

Als voorbeeld gebruiken we een eenvoudig project: 1 straat met 24 woningen; verdeeld over 6 blokken. Om het overzichtelijk te houden kun je een plattegrond maken (geen onderdeel van de admin tool).
Het voorbeeld:

Bij het aanmaken kan een opdrachtgever ingevuld worden. Als dit een bestaande opdrachtgever moet zijn, kun je de juiste naam (zoals die in het systeem staat) vinden onder de knop "Opdrachtgevers":

Om het project aan te maken:
1) Ga naar "Projecten"
2) Klik op "Project toevoegen"

3) Vul de gegevens in. Als je een bestaande opdrachtgever invoert verschijnt er een pulldown menu waar je de opdrachtgever kunt aanklikken. Als de opdrachtgever goed overgenomen wordt, wordt het icoon in dat veld geel. Aangezien er actieve content aan die opdrachtgever gekoppeld kan zijn, is het belangrijk hier op te letten.

4) Klik op "Opslaan"; het nieuw aangemaakte project staat nu bovenaan in de lijst. (refresh het scherm als nodig).

5) Klik op het project. Je komt dan in het overzicht van het project. Mocht er nog een email adres bij dat project horen dan kan dat bij (1) ingevuld worden. Als er een afbeelding bestaat van het project dan kan deze bij (2) opgegeven worden. Deze afbeelding wordt gebruikt in de bewonersapp, bewonersboekje en de project website.

Je hebt nu een project aangemaakt. In de bovenste regel zie je naast de home knop en het overzicht ook nog diverse andere tabbladen, waarin nog meer informatie aan het project kan worden toegevoegd.