Zodra je bedrijf aangemaakt is en je toegang hebt tot de admin tool, kun je gebruikers toevoegen. Dit zijn alle mensen, betrokken bij je bedrijf, die 1 of meerdere apps van appsharing BV gebruiken.

In deze tutorial leer je gebruikers aan te maken.

In het voorbeeld zijn namen gebruikt die meteen duidelijk maken wat voor baan en daarmee wat voor rol iemand heeft.
In een serieus project gebruik je natuurlijk echte namen van echte mensen; je weet immers over het algemeen wie wat doet binnen het bedrijf.
Klik op "Gebruikers", gevolgd door "+Gebruiker toevoegen":

Vul de gegevens van de persoon in en klik op "Volgende":

Er verschijnt een popup die je vertelt dat je hierna het email adres niet meer kunt veranderen. Dit email adres wordt namelijk gebruikt als unieke inlognaam in alle apps van Appsharing BV.
Klik op "Ja":

Vink vervolgens aan welke rollen deze persoon heeft binnen het bedrijf. Deze rollen bepalen wat de persoon in zowel de apps als de admin tool wel en niet kan (zien).
Belangrijk: Vink minimaal 1 vestiging aan. Ook dit bepaalt wat de persoon wel en niet kan (zien):
Klik op "Volgende".

Als je een foto van de persoon hebt kan deze toegevoegd worden door op "Afbeelding" te klikken. Deze foto wordt zowel in de admin tool als in de apps gebruikt:

Als laatste stap kunnen de disciplines worden aangegeven en of de gebruiker een welkomst email krijgt. Met deze email kan de gebruiker een wachtwoord aanmaken.
Klik op "Klaar" en de gebruiker is aangemaakt.

Na het aanmaken kun je alle gegevens nog wijzigen, behalve het email adres.
Als je op "Gebruiker bewerken" klikt krijg je bovenstaande vensters weer.